Март е месец на оралното здравје

Март е месец на оралното здравје, поточно на 20 т-и Март го одбележуваме Светскиот ден на здравјето на усната празнина. Поради тоа, Gengigel го прогласи март како месец на Gengigel, за да Ве поттикнеме да се грижите за оралната хигиена и да имате здрави заби и непца. А на кого друг би му довериле толку важна задача, ако не на Gengigel? 
 
Заедно со нас прославете го месецот на Gengigel и учествувајте во наградната игра со споделување на фотографија!Бакнежот може да има многу значења, а всушност има само едно – љубов. Споделете ја Вашата љубов со нас и пратете ни бакнеж. Објавете фотографијата со бакнеж на интернет страницата за наградната игра и можете да добиете една од прекрасните награди: 

  • Професионално отстранување на забен камен 
  • 24 пакети со Gengigel производи

* Меѓународниот награден конкурс на Gengigel ќе трае до 5 т-и Април и ќе се одржува на англиски јазик.