Денес во 17.00 часот: International Medis Awards 2021

Конечно дојде денот кога во центарот на вниманието ќе ги ставиме сите 19 врвни истражувачки трудови и нивните автори – финалистите на конкурсот International Medis Awards for Medical Research 2021.

Придружете ни се ДЕНЕС во 17.00 часот!

Погледнете ја емисијата Моќта на довербата → https://www.medis-awards.com/ima-2021/