На болните и здрави лица им овозможуваме современ, ефикасен и безбеден систем на лекување.


За нас

Луѓе и
вработување

Медис вкупно има повеќе од 350 вработени; повеќето имаат висока стручна спрема.

Низ брзиот раст ги задржуваме и одличните работни и меѓусебни односи, на што сме особено горди.

Запознајте не

Новости

Наши
производи

Веќе три децении на полиците на аптеките, болниците и Вашите домови носиме внимателно одбрани и проверени лекови, додатоци на исхрана и медицинска опрема.


Прочитајте повеќе

Усогласена
работа

Се обврзавме доследно да ги вреднуваме стандардите на квалитет и работна етика, како и законите и прописите. Нашето работење е чесно и транспарентно со вреднување на меѓународните и национални кодекси на фармацевтската индустрија.


Прочитајте повеќе

Меѓународен конкурс
Medis awards
За исклучитени клинички достигнувања

Преку наградата Medis Awards ги пронаоѓаме и оддаваме признание за извонредни клинички достигнувања на лекари и фармацевти во средна и југоисточна Европа. Нивниот труд значајно допринесува за развој на дијагностика и лекување при што придонесуваат за бројни предности за пациентите и поради тоа заслужуваат препознатливост и признание.

Посетете ја интернет страницата